Project
Waterwoningen Waalsprong in Nijmegen

Specificaties

Locatie

Lentse Plas, Nijmegen

Vanafprijs

Vanaf € 609.000,- V.O.N. | Fase 1 in verkoop

Status

In ontwikkeling. Heeft u interesse of wenst u een brochure te ontvangen? Neem dan contact op met Balance d’eau via info@balancedeau.nl

Kenmerken

27 Luxe 2-laags drijvende woningen

Opdrachtgever

Balance d’eau B.V.

Architect

ZeinstraVeerbeek Architecten – Den Haag

Bouwer

Zederik Bouw B.V.

Duurzaamheid

Het Balance d’eau bouwsysteem heeft een hoge isolatiewaarde. Hierdoor is het energieverbruik veel lager dan de huidige EPC normen van het bouwbesluit. Zonnepanelen en een innovatieve ventilatiewarmtepomp zijn standaard. Desgewenst kunnen de woningen voorzien worden van een warmtewisselaar die energie haalt uit het water waar de woning in drijft om de woning en tapwater te verwarmen

Omschrijving

De woningen komen te liggen aan de westzijde van de Lentse Plas in de wijk Waalsprong te Lent, slechts 15 minuten fietsen van het centrum van Nijmegen. Het heldere water van de plas is van zwemkwaliteit, niets houdt u tegen om een duik te nemen!

De drijvende woningen zijn aangemeerd aan gezamenlijke entreesteigers met veel open ruimte daartussen om vanuit alle woningen een breed uitzicht over de plas te garanderen. De waterbeleving wordt versterkt door de grote glaspartijen bij alle woningtypes.

De woningen hebben een woonoppervlakte van circa 152 t/m 162 m2. Alle woningen worden voorzien van een inpandige berging en een beschut terras, een drijvend terras is optioneel. De slaapverdieping in het souterrain heeft 4 slaapkamers en een ruime badkamer. Parkeergelegenheid in de parkeerkoffers nabij de entreesteiger.

Balance d’eau heeft ruime ervaring met de financiering van waterwoningen. Op dit moment hebben wij reeds twee toezeggingen van gerenommeerde banken die de woningen willen financieren tegen de gewone voorwaarden als normale woningen.

Omdat beelden meer zeggen dan woorden zijn er prachtige videoanimaties gemaakt van woningtypes Aqua 3, 8 en 9. Hierin wordt een levensecht beeld gegeven van de woningen. De animaties zijn gemaakt met de werkelijke afstanden en geven een reëel beeld van de ligging en het uitzicht. 

Video linksboven: Aqua 3
Video links midden: Aqua 8
Video linksonder: Aqua 9

inschrijven nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen van de projecten van Balance d'eau?

Aanmelden

Hoe kunnen wij u helpen?

Versturen

Gerelateerde projecten

Project

Waterrocks Waterwoningen in Zeewolde

vanaf € 495.000,- V.O.N. | fase 2 in verkoop

Een unieke locatie voor drijvend wonen centraal gelegen in Nederland!

Bekijken

Project

Waterwoningen Waalsprong in Nijmegen

Vanaf € 609.000,- V.O.N. | fase 1 in verkoop

Balance d’eau ontwikkelt op de Lentse plas luxe, onder architectuur ontworpen, drijvende woningen.

Bekijken

© Balance d'eau | Alle rechten voorbehouden