Nieuws

Waterwoningen Waalsprong Nijmegen - start verkoop
18 september 2019

Balance d'eau ontwikkeld 27 luxe, drijvende woningen in de Lentse Plas, Nijmegen. De eerste fase, bestaande uit 9 woningen, gaat op 19 september in verkoop! 

De drijvende woningen zijn aangemeerd aan gezamenlijke entreesteigers met veel open ruimte daartussen om vanuit alle woningen een breed uitzicht over de plas te garanderen. De waterbeleving wordt versterkt door de grote glaspartijen en beschutte terrassen bij alle woningen. Het water van de plas is van zwemkwaliteit, niets houdt u tegen om een duik te nemen in het heldere water!

De woningen hebben een woonoppervlakte van circa 152 tot 162 m2. Alle woningen worden voorzien van een inpandige berging en een beschut terras, een drijvend terras is optioneel. De slaapverdieping in het souterrain heeft 4 slaapkamers en een ruime badkamer. Parkeergelegenheid in de parkeerkoffers nabij de entreesteiger.

Interesse, wensen of vragen?
Neem contact op met het team van Balance d’eau B.V. voor meer informatie. Met onze ruime ervaring op het gebied van drijvend bouwen gaan wij graag met u in gesprek.

bekijk dit project
Wilt u meer weten?
Contact opnemen

Recent nieuws

Interview aanstaande bewoners Lentse Kust

24-5-2021

Project Lentse Kust in de Cobouw

20 mei 2021

Hoogeveensche Courant - Bijzondere plannen voor Nijstad

17 mei 2021

© Balance d'eau | Alle rechten voorbehouden |