Project

Waterwoningen De Lentse Kust bij Nijmegen

Specificaties

Locatie

Lentse Plas, Lent

Vanafprijs

Vanaf € 609.000,- V.O.N. | In verkoop

Status

Het project Lentse kust is uitverkocht. Heeft u interesse in een soortgelijk project in de regio of wenst u een brochure te ontvangen? Neem dan contact op met Balance d’eau via info@balancedeau.nl

Kenmerken

27 Luxe 2-laags drijvende woningen

Opdrachtgever

Balance d’eau B.V.

Architect

ZeinstraVeerbeek Architecten – Den Haag

Bouwer

Zederik Bouw B.V.

Makelaar

Danny Pellegrom, website 

Duurzaamheid

Het Balance d’eau bouwsysteem heeft een hoge isolatiewaarde. Hierdoor is het energieverbruik veel lager dan de huidige EPC normen van het bouwbesluit. Zonnepanelen en een innovatieve ventilatiewarmtepomp zijn standaard. 

Omschrijving

De woningen komen te liggen aan de westzijde van de Lentse Plas in de wijk Waalsprong te Lent, slechts 15 minuten fietsen van het centrum van Nijmegen. Het heldere water van de plas is van zwemkwaliteit, niets houdt u tegen om een duik te nemen!

De drijvende woningen zijn aangemeerd aan gezamenlijke entreesteigers met veel open ruimte daartussen om vanuit alle woningen een breed uitzicht over de plas te garanderen. De waterbeleving wordt versterkt door de grote glaspartijen bij alle woningtypes.

De woningen hebben een woonoppervlakte van circa 152 t/m 162 m2. Alle woningen worden voorzien van een inpandige berging en een beschut terras, een drijvend terras is optioneel. De slaapverdieping in het souterrain heeft 4 slaapkamers en een ruime badkamer. Parkeergelegenheid in de parkeerkoffers nabij de entreesteiger.

Balance d’eau heeft ruime ervaring met de financiering van waterwoningen. Op dit moment hebben wij reeds twee toezeggingen van gerenommeerde banken die de woningen willen financieren tegen de gewone voorwaarden als normale woningen.

Omdat beelden meer zeggen dan woorden zijn er prachtige videoanimaties gemaakt van woningtypes Aqua 3, 8 en 9. Hierin wordt een levensecht beeld gegeven van de woningen. De animaties zijn gemaakt met de werkelijke afstanden en geven een reëel beeld van de ligging en het uitzicht. 

Video linksboven: Aqua 3
Video links midden: Aqua 8
Video linksonder: Aqua 9

inschrijven nieuwsbrief
Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen van de projecten van Balance d'eau?

Aanmelden

Hoe kunnen wij u helpen?

Gerelateerde projecten

Project Royal Waterlofts Zeewolde

Royal Waterlofts Waterwoningen in Zeewolde

vanaf € 580.000,- V.O.N. | Start verkoop gestart

Bijzonder drijvend wonen centraal gelegen in Nederland!

Bekijken
0400 overzicht Oeverzwaluwplas web

Project 't Buitenryck hoogeveen

't Buitenryck, 28 woningen in Nijstad Hoogeveen

in ontwikkeling

Drijvende- en grondgebonden woningen te gast in het natuurlijke landschap

Bekijken

© Balance d'eau Holding BV| Alle rechten voorbehouden |