View 2   Water Side
In verkoop
Royal Waterlofts Waterwoningen in Zeewolde
Verkoop gestart

Het project

Balance d’eau ontwikkelt 10, door Waterstudio.NL onder architectuur ontworpen, waterwoningen aan de Blauwe Diamant, Zeewolde. Deze woningen bieden een unieke waterbeleving met eigen ligplaats met snelle verbinding naar het Wolderwijd en overige recreatieve vaarroutes.

"Met recht Royal Waterlofts door de extra hoge plafonds van 3 meter en de vrije indeling!"

De extra hoge plafondhoogte van 3 meter en vrije indeling van de begane grond met de grote glazen puien maakt deze waterwoningen met recht Royal Waterlofts!

Met een heerlijke ruime tuin die volop ruimte biedt aan een buitenkeuken en een heerlijke beschutte lounge met veel privacy. Met een heerlijk terras aan het water met uitzicht over de Blauwe Diamant

View 1   Top View  Gray Roof
View 9  Garden View

Heeft u interesse in dit project? Download dan de verkoopdocumentatie en schrijf u in of neem contact met ons op. We vertellen graag meer.

Specificaties

Locatie

De Blauwe Diamant, Zeewolde 

Vanafprijs

Prijzen vanaf € 580.000,- V.O.N.

Status

Fase 1 in verkoop

Omschrijving

Luxe en zeer energiezuinige 2 laags woningen met ruime tuin met veel privacy en uniek uitzicht over het water van de Blauwe Diamant. Alle woningen hebben een eigen ligplaats

Opdrachtgever

Balance d'eau Royal Waterlofts 

Architect

Waterstudio.nl - Rijswijk

Bouwer

Balance d'eau Royal Waterlofts

Makelaars

Makelaardij Doornbos, Haanen en Ferneij  en Makelaardij Renger

Duurzaamheid

Het project Royal waterlofts is het meest duurzame waterwoning project van dit moment; het energieverbruik is ultra-laag door toepassing van een warmtepomp en zonnepanelen. De woningen krijgen het A++++ energielabel! Ook een nul op de meter woning is goed mogelijk en de woning is voorbereid op elektrisch opladen van de auto. Voor de opbouw van de woning  wordt gebruik gemaakt van biobased materialen en er zijn diverse natuur-inclusieve maatregelen getroffen zoals een groen dak, (water)vogel- en visbroedplaatsen.

View 3   Water Side Sunset
View 10   Garden view 2

Royal Waterlofts

De extra hoge plafondhoogte van 3 meter en vrije indeling van de begane grond maakt deze waterwoningen met recht Royal Waterlofts! Door het architectonisch ontwerp van de woning door te trekken naar de carport en schuur ontstaat een mooi ensemble met een heerlijke ruime tuin die volop ruimte biedt aan een buitenkeuken en een heerlijke beschutte lounge met veel privacy.

De woning heeft een total woonoppervlakte van ca. 110 M2. De zeer ruime, vrij indeelbare woonruimte van ca. 45 m2 vloeroppervlak heeft aan beide zijden een brede schuifpui. Hierdoor heeft u vanaf uw waterterras aan de achterzijde van de woning een heerlijk uitzicht over het unieke waterlandschap van de Blauwe Diamant. Door de andere ruime schuifpui heeft u toegang naar de heerlijke beschutte tuin met veel privacy; de grens tussen binnen en buiten is bij de Royal Waterlofts helemaal verdwenen!

Het souterrain is in de zomer extra koel omdat deze deels onder water ligt. Standaard heeft de woning 3 slaapkamers waarvan de extra ruime hoofdslaapkamer mooi uitzicht heeft over het brede water van de Blauwe Diamant.

Woningtypes

De locatie

Waterwoningen gelegen aan de Blauwe Diamant, Zeewolde

De Blauwe Diamant Zeewolde  is een unieke locatie voor drijvend wonen centraal gelegen in Nederland, Amsterdam en Utrecht liggen op nog geen 50 km afstand. In het centrum van Zeewolde kunt u heerlijk winkelen of genieten op één van de vele gezellige terrassen. Het centrum is overzichtelijk en modern ingericht. Verder biedt Zeewolde uitgestrekte ruige natuurgebieden en vele kilometers lange wandelroutes langs het water of door de bossen.

Klik op onderstaande video voor een mooie impressie van de locatie!

"Een unieke locatie voor drijvend wonen centraal gelegen in Nederland."

Heeft u interesse in dit project?

Neem contact op met ons op voor meer informatie. We vertellen u graag meer over deze waterwoningen in Zeewolde.

Gerelateerd nieuws

View 2   Water Side

Royal Waterlofts deelnemer Woonmanifestatie Zeewolde

 april 2024

Royal Waterlofts start inschrijving fase 1 nieuwsbrief editie 4

28 april 2023

View 1   Top View  Gray Roof

Royal Waterlofts nieuwsbrief editie 3

10 april 2023

View 4   Street View

Royal Waterlofts nieuwsbrief editie 2

23 december 2022

Royal Waterlofts nieuwsbrief editie 1

28 oktober 2022

Woonmanifestatie Zeewolde is live

5 juli 2022

Royal Waterlofts deelnemer Woonmanifestatie in Zeewolde

15 juni 2022

© Balance d'eau Holding BV| Alle rechten voorbehouden |