Het nieuwe wonen op water!

In het waterrijke Nederland en overige deltagebieden in de wereld is door verdere verstedelijking dringend behoefte aan duurzame oplossingen voor woningbouw in combinatie met waterberging.

Balance d'eau ontwikkelt momenteel een aantal projecten door heel Nederland. De woningen hebben een kleine ecologische voetafdruk door het gebruik van zonnepanelen voor elektriciteit en warmtewisselaars voor verwarming en koeling. Ook bieden deze woningen mogelijkheden om te bouwen in gebieden die mogelijk niet geschikt zijn voor traditionele woningbouw.

Balance d’eau is het enige ontwikkelend bouwbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in drijvend bouwen op locatie. De door ons ontwikkelde waterwoningen bieden volop comfort, ruimte en waterbeleving. Voor de bewoners is iedere dag een vakantiedag!

Contact opnemen

Laatste nieuws

Woonmanifestatie Zeewolde is live

5 juli 2022

Lentse kust architectuurprijs Nijmegen

16 juni 2022

Royal Waterlofts deelnemer Woonmanifestatie Zeewolde

15 juni 2022

Onze projecten

Project Royal Waterlofts Zeewolde

Royal Waterlofts

Waterwoningen in Zeewolde

in ontwikkeling

Bijzonder drijvend wonen centraal gelegen in Nederland!

Bekijken

Project Hoogeveen

't Buitenryck

Waterwoningen en energiezuinige woningen Hoogeveen

In ontwikkeling

Bijzonder natuurlijk wonen rondom de recreatieplas Nijstad

Bekijken

Uniek bouwsysteem op elke locatie mogelijk

Balance d’eau heeft een geheel nieuw bouwsysteem ontwikkeld gebaseerd op een waterdicht drijfelement van glasvezelversterkt composiet. Op dit bouwsysteem met bijna ongelimiteerde ontwerpvrijheid is patent verkregen.

De lichtgewicht prefab elementen worden op de bouwlocatie geassembleerd tot een waterdicht en solide gebouw. Dit maakt drijvend bouwen op elke locatie mogelijk, ook in ondiep of moeilijk bereikbaar water.

Concept

© Balance d'eau | Alle rechten voorbehouden |