Drone beelden 15
27 waterwoningen
Bijzonder wonen
op het water
Opgeleverd 

Wonen op het water

"We hadden vooraf nooit kunnen bedenken dat er een overtreffende trap van wonen zou kunnen zijn."

Een drijvende woning aan de Lentse plas. Een woning waar je elke dag een ander uitzicht hebt. Waar je de weersinvloeden van dichtbij ervaart. Een woning met privacy door de inrichting en de positionering. Waar je tuin het water is.

IMG 0873 web
IMG 0514 web

Heeft u interesse in dit project? Neem contact met ons op en we vertellen graag meer.

Het project

Balance d’eau ontwikkelt 27 luxe, onder architectuur ontworpen, drijvende woningen aan de westzijde van de Lentse Plas in Lent. De drijvende woningen zijn aangemeerd aan gezamenlijke entreesteigers met veel open ruimte daartussen om vanuit alle woningen een breed uitzicht over de plas te garanderen.

Afbeelding Brochure web
Drone beelden 08

Het project

De woningen komen te liggen aan de westzijde van de Lentse Plas in de wijk Waalsprong te Lent, slechts 15 minuten fietsen van het centrum van Nijmegen. Het heldere water van de plas is van zwemkwaliteit, niets houdt u tegen om een duik te nemen!

De drijvende woningen zijn aangemeerd aan gezamenlijke entreesteigers met veel open ruimte daartussen om vanuit alle woningen een breed uitzicht over de plas te garanderen. De waterbeleving wordt versterkt door de grote glaspartijen bij alle woningtypes.

De woningen hebben een woonoppervlakte van circa 152 t/m 162 m2. Alle woningen worden voorzien van een inpandige berging en een beschut terras, een drijvend terras is optioneel. De slaapverdieping in het souterrain heeft 4 slaapkamers en een ruime badkamer. Parkeergelegenheid in de parkeerkoffers nabij de entreesteiger.

Woningtypes

Wonen in Lent,
vlakbij Nijmegen

Met de Waterwoningen Lentse plas heeft u prachtige natuur en de bruisende stad Nijmegen op fietsafstand. Nijmegen is de oudste stad van Nederland, in de binnenstad is de rijke historie duidelijk zichtbaar. Daarnaast biedt de Nijmeegse binnenstad een groot en divers aanbod aan musea en culturele evenementen, winkels, cafés en restaurants.

Gelegen aan de Waal biedt de omgeving van Nijmegen een prachtige natuur en een glooiend landschap met kronkelende dijken, heide, vennen en boomgaarden. Met een keur aan mooie fiets- en wandelroutes is de omgeving zeer aantrekkelijk voor natuurliefhebbers.  De waterwoningen in Lent zijn onderdeel van het Nijmeegse stadsdeel Waalsprong. In de directe omgeving van de waterwoningen is een grote supermarkt, een bioscoop en diverse horeca aanwezig.

Heeft u interesse in dit project?

Neem contact op met ons op voor meer informatie. We vertellen u graag meer over deze waterwoningen in Lent.

Gerelateerd nieuws

Woonmanifestatie Zeewolde is live

5 juli 2022

Royal Waterlofts deelnemer Woonmanifestatie in Zeewolde

15 juni 2022

© Balance d'eau Holding BV| Alle rechten voorbehouden |